BART DE BONDT

Bart De Bondt (°1964) is ex-CEO van ING in België. In die hoedanigheid heeft hij erg veel geleerd over leiding geven: "Als je geluk wilt ervaren in je leven maak dan van wat je doet een gevolg van wie je bent en niet omgekeerd" Na zijn afscheid bij ING heeft hij hierover op vraag van een Nederlands uitgever een boek geschreven, genaamd "De ladder van leiderschap". Dit werd op korte tijd een bestseller en genomineerd voor 'Beste Managementboek 2010'. De thema's die erin aan bod komen zijn tijdloos universeel en maken van het boek een 'must read' in de managementliteratuur. Later verscheen van zijn hand tevens "Ik hou van mij" (nominatie Beste Coachboek 2012) en "ReRAMP your Business: the way to create happy workers and great results" ( TRENDS bestseller +35.000 exemplaren). Sinds de uitgave van zijn eerste boek, wordt Bart De Bondt vaak gevraagd als Executive Coach, spreker, trainer en begeleider van managementteams en leiderschapstrajecten.


TIME FOR GROWTH
CHECK HET EVENT WAAR BART WORK-SHOPS GEEFT

ARKO VAN BRAKEL

Arko van Brakel is een ras-ondernemer die gedreven wordt door vernieuwing en innovatie. Zijn missie? Het stimuleren van ondernemerschap en innovatie. Dat doet hij als veelgevraagd adviseur, spreker, dagvoorzitter trainer en coach. Sinds het voorjaar van 2016 is Arko directeur van het Semco Style Institute, waarmee hij samen met de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler ondernemers en organisaties helpt met meer autonomie, ondernemerschap, zelfsturing en snelheid succesvol te zijn in de snel veranderende samenleving. Dat lukt, omdat in de filosofie van Semler en Van Brakel juist gewone mensen tot buitengewone dingen in staat zijn. Het geheim? Vertrouwen en samenwerken.
TIME FOR GROWTH
CHECK HET EVENT WAAR ARKO WORK-SHOPS GEEFT

HANS PLUIJMS

Oprichter van de Enneagramacademie. Ruim 20 jaar leidt Hans een training en adviesbureau waarin hij trainingen, opleidingen en persoonlijke coaching verzorgt, met de Enneagrammethodieken als rode draad. Hans onderscheidt zich als een inspirerende en motiverende trainer die personen en teams in beweging kan brengen. Op een professionele wijze kan hij, soms confronterend wanneer nodig, personen een spiegel voorhouden, dit met veel respect, humor, enthousiasme en passie. Hans Pluijms heeft zijn opleidingen in de methodieken van het Enneagram genoten bij Don Richard Riso en Russ Hudson op het Enneagraminstituut in de USA, is internationaal gecertificeerd Enneagramtrainer, lid van de International Enneagram Association en staat als vakdocent geregistreerd in het register van het Centraal Register Kort Beroep Onderwijs CRKBO in Nederland.

BOEKEN

2015: “Je denkt te weten wie je bent?” - Enneagram

ENNEAGRAM / PRESENTEREN

EELCO SMIT

Mensen laten doen waar ze voor gemaakt zijn. Dat is mijn drijfveer. Dat doe ik eigenlijk al zolang ik mij kan herinneren. Na zelf vele hoge pieken en diepe dalen te hebben meegemaakt, zowel persoonlijk als professioneel.
Als ondernemer of executive zijn zakelijk en privé niet te scheiden. Daar weet ik als ondernemer, echtgenoot en vader zelf alles van. Daarom kun je met mij sparren over zakelijke uitdagingen en relevante privézaken. Omdat dat is wie ik ben: een klankbord, strateeg en vertrouwensman in één.
Zo heb ik ondertussen in meer dan duizend gesprekken al honderden ondernemers en executives gecoacht, die mede daardoor de resultaten hebben bereikt die jij waarschijnlijk ook voor ogen hebt. Naast mijn werk als personal & business coach heb ik 20 jaar ervaring met de begeleiding van fusies en overnames. Ik ben gecertificeerd NLP Practitioner, lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en tevens ook van de International Coach Federation (ICF).

EIGENAREN / DGA’S / BEDRIJFSOVERNAMES

CARITA SUTHERLAND

Carita is ondernemer in hart en nieren. Zij legt zich toe op de organisatie en realisatie van concepten, organisaties, teams en steden, Als gecertificeerd trendwatcher / analyser manifesteert zij zich sterk in beeld en (maatschappelijke) trends. Carita legt zich toe op het coachen, begeleiden, adviseren en inspireren van individuele personen, retailers, managers en verkoopteams.
Daarbij gebruikt zij haar uitgebreide kennis van het Enneagram en andere methodieken. Carita onderscheidt zich in haar praktische kennis van het Enneagram, haar innovativiteit, commercialiteit en creativiteit, in het aanbrengen van persoonlijke en zakelijke structuren, organisatie en duidelijkheid. Haar specialiteit ligt vooral in de sectoren Trends, Fashion, Lifestyle, Design en Interieur. Altijd uitgaande van de persoonlijke kracht van de persoon of de ondernemer en zijn/haar organisatie.

BOEKEN

2015: “Je denkt te weten wie je bent?” - Enneagram

TRENDS / VROUWENLIJKE ONDERNEMERS OF MANAGERS / STRUCTUUR

TOON GERBRANDS

Toon is een Nederlands sportcoach, manager en schrijver. Hij werd in 2014 algemeen directeur van voetbalclub PSV. Gerbrands was jarenlang actief als volleyballer, waarvan acht jaar in de eredivisie en eerste divisie. Vervolgens werd hij volleybalcoach. Onder zijn leiding haalden volleybalbalteams vier landstitels. Gerbrands was tevens bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam dat een Europese titel behaalde en zich voor de Olympische Zomerspelen 2000 in Sydney plaatste. Toon maakt als coach onderneel uit van het event in Schotland.

BOEKEN

2005: De kunst van coachen, met Arjen J. Meijer
2008: De lerende winnaar
2011: Te koop AZ
2014: De succescrisis
2014: Inspiratie, coachen en presteren

MANAGEMENT / INSPIRATOR / LEIDERSCHAP

TIME FOR GROWTH
CHECK HET EVENT WAAR TOON WORK-SHOPS GEEFT

ASCHWIN VAN DIERMEN

Een man die nooit uitgeleerd is op het gebied; “wat doet voeding met ons lichaam”. Aschwin wordt tegenwoordig al veelzijdig gevraagd door zijn kennis in voeding en wat het doet met ons lichaam.

Hij geeft buiten zijn praktijk ook les aan diverse scholen in België en Nederland, schrijft columns en opleidingen, geeft workshops aan bedrijven. Ook geeft Aschwin veel voedingsadviezen aan topsporters zoals Jesse Huta Galung.

Kortom, als jij wilt weten wat de beste voeding voor jou is als mens dan kan hij een uitgekiend plan voor je ontwikkelen. Iets dat 1:1 bij je aansluit. Tevens werkt hij met prognos, een systeem waarmee je door meridianen blokkades kunt oplossen waardoor klachten worden behandeld op een natuurlijke manier. Vaak worden medicijnen te snel voorgeschreven en als “leek” neem je dit advies te snel aan.

VOEDING / VOEDINGSPLANNEN / GEZONDHEID

DIRK SCHOUTEN

Intuïtie als grootse kompas voor je leven. Keuzes durven maken omdat je onderbuik het zegt. Dirk stond zelf op jonge leeftijd in de Eredivisie van het basketball. Hij maakte later de stap naar Nederlands grootste sportmarkering bureau genaamd, Triple Double. In 2012 stond hij als één van de oprichters aan de wieg van Blacklabel. Intense top-sport, marketing voor een menig aantal A-merken en ondernemerschap waren/zijn voor hem een ongekende leerschool met pieken en dalen. Zowel op zakelijk als persoonlijk niveau. Hij is voor verschillende ondernemers, management teamleden en professionals een uitdagende sparringspartner die makkelijk schakelt tussen bedrijfsvoering in combinatie met persoonlijk geluk. Mede door zijn een jongere leeftijd een kan hij senior management teams goed bij staan om de leeftijds-kloof te dichten voor vraagstukken als positionering, businessmodellen en aankomende ontwikkelingen.

BEDRIJF / MARKETING / BUSINESS MODELING

TIME FOR GROWTH
CHECK HET EVENT WAAR DIRK WORK-SHOPS GEEFT