REFLECTEREN IN DE BERGEN VAN MALLORCA

Genieten, ontwikkelen en connecten

Datum:
04 - 08 oktober 2017

Prijs:
€ v.a. 2.750,- all in (prijs p.p.) (excl. btw)

Coaches:
Arko van Brakel, Bart de Bondt, Dirk Schouten

Special:
Official Sprout Event

AanmeldenDownload Brochure

The Reflect Ranch is de plek om te stil te staan bij wat is gedaan en wat nog komen gaat. Het is tijd om te reflecteren op jezelf, op het bedrijf en je relaties. Een greep van vragen waarmee deelnemers bij ons kwamen: Hoe zorg ik voor meer omzet groei? Of hoe houd ik de groei onder controle? Moet ik juist verkopen? Of privé nu echte keuzes maken? Moet ik wel of geen partner (willen) worden in het bedrijf? Wat is goed leiderschap? Of terug naar jezelf, terug naar de basis. Ben ik nog happy? Of hoe word ik weer happy? Doe ik wel hetgeen waarvan ik positieve energie krijg of houd ik mezelf voor de gek? Doe ik het omdat het van me verwacht wordt? Hoe kom ik (terug) in mijn kracht? Elementaire vragen die we tijdens deze vier dagen met jou tackelen. Weg van alles, hoog in de bergen van Mallorca. Even un-pluggen. Geen e-mails, app’s en telefoontjes die normaliter je dag controleren. Tijd voor jou. Rust op een unieke locatie in combinatie met de beste ondernemers & coaches om je heen. Ondernemers en coaches met verschillende specialismes zodat je op meerdere disciplines inzichten gaat krijgen.

We begrijpen dat je verantwoordelijkheden nauwelijks ruimte geven om de dagelijkse werkzaamheden neer te leggen. Om die reden zijn onze trips overzichtelijk qua planning (vinden gedeeltelijk plaats in de weekenden). Er is voor alles gezorgd zodat je alleen maar hoeft in te stappen. En onthoud: bewaak de balans tussen denken en doen. Hij/zij die met momenten pauzeert, uitzoomt om daarna weer met een frisse & geiïnspireerde mind aan de slag te gaan, maakt een betere ontwikkeling door dan hij/zij die vast zit in “het denken dat loslaten geen optie is.”

AANMELDEN SPANJE

Wanneer alle gegevens zijn ingevuld en verstuurd, betekent het niet dat de aanmelding direct definitief is. We nemen contact met u op voor de vervolgstappen.